Highlights koopavondconcerten (verslag)

Zaterdag 27 januari waren de highlights  van de Koopavondconcerten in cultuurcentrum vanBeresteyn.

Traditie getrouw beten de Scheepsjoagers het spits af.In zijn openingswoord vertelde organisator Bert Kraan dat de Koopavondconcerten al negentien keer zijn gehouden en de Scheepsjoagers er vanaf het begin bij zijn geweest.Tal van koren en bands passeerden de revue. We speelden een tiental nummers  voor een enthousiast publiek in de drukbezette foyer.Het geluid was zoals altijd prima geregeld door de geluidstechnici van vanBeresteyn.

Als laatste speelden we het nummer Bora Bora.Het was een geweldig slot van ons optreden en we kijken alweer uit naar de volgende keer. We gaan nog een aantal jaren door zei Bert en wij als Scheepsjoagers hopen daar bij te zijn.

 Ebo Hoiting