Gezocht: bassist (vacature)

Het combo van de Scheepsjoagers is op zoek naar een bassist.

Het combo bestaat uit een slagwerker, drie accordeonisten en een gitarist/banjo speler. De leeftijds opbouw van het koor is 50-75 jaar en bestaat uit 60 zangers die meer stemmig zingen. “ Misschien iemand die gestopt is met een band en nog een paar uurtjes per week wil bassen”.

De moeilijkheidsgraad van onze shanty liederen ligt op gemiddeld tot hoog niveau. Een pre maar geen must als je noten kunt lezen. Het koor geeft ongeveer 20 tot 25 uitvoeringen per jaar meestal op de doordeweekse dagen. We repeteren op maandag van 19.30 uur tot 22.00 uur in de Menterne te Muntendam.

Heb je interesse kom eens op maandagavond naar de repetitie. Wil je vooraf informatie neem dan contact op met Leen Pruis mob. 06 2811 5609 of Ebo Hoiting mob. 06 2941 9943.