Kerstconcert De Scheepsjoagers (verslag)

Op zondag 17 december was een tot de nok gevulde Menterne weer getuige van het traditionele Kerstconcert van De Scheepsjoagers. De zaal was geweldig sfeervol aangekleed en gaf direct het perfecte kerstgevoel. Er is dit jaar gekozen voor een kerstconcert met  “Vrede” als centraal thema. Voor de pauze werden de bijna 400 bezoekers vermaakt met passende shanty’s en droeg voorzitter Koos Brouwer een paar gedichten voor, waarbij “Vrede” centraal stond.

Na de pauze konden bezoekers genieten van klassieke kerstliederen, Engelse Christmascarols, Duitse Weihnachtsliederen en Amerikaanse Christmassongs. Ook werd het publiek vermaakt met een modern kerstverhaal en passende gedichten. Al met al een kerstconcert waar we met een goed gevoel op terug kijken.

Bekijk de foto’s van deze avond HIER