Scheepsjoagers op dreef in Noordwijkerhout

In de vroege zaterdagochtend werd met twee bussen van Deiman vertrokken naar het Zuid-Hollandse  Noordwijkerhout om aan een groot Shantyfestival deel te nemen. Tegen elf uur werden we door de organisatie begroet onder het genot van een kop koffie en een broodje.In een bezetting van acht grote shantykoren, uit het westen van het land, waren het vooral De Scheepsjoagers die de vele bezoekers de handen op elkaar deed brengen. Vooral de optredens in een grote bruine kroeg en op de Markt vielen bijzonder in de smaak bij het publiek. Er was ook veel lof voor de organisatie die voor een uitstekend georganiseerd festival zorg heeft gedragen; grote podia, goed geluid, uitstekende sfeer en locatie en dit alles onder prachtige weersomstandigheden. Na een gezellige en spontane samenzang werd tegen zes uur aan de thuisreis begonnen en kon worden teruggezien op een bijzonder geslaagde dag.