Optreden Breehorn Veendam (verslag)

Dinsdagmiddag 25 juli, midden in de zomervakantie , hebben we een optreden mogen verzorgen in Woonservicecentrum Breehorn in Veendam.

Breehorn was tijdelijk omgedoopt tot Camping Breehorn. Zodat de bewoners weer de sfeer van kamperen op een camping konden proeven. Shantykoor de Scheepsjoagers mochten op de camping optreden.

Het is natuurlijk voor onze zangers en muzikanten ook vakantie. En dan moet je altijd maar afwachten hoeveel er kunnen komen. De motivatie onder de leden is altijd groot. Ook nu kun je dat weer zien. Ruim 30 zangers en 4 muzikanten waren present om de vakantiesfeer over te brengen naar de Breehorn.

We deden muzikaal heel wat steden en landen aan. Van Stellendam, gingen we Duizend mijlen naar Hawai en met Vrij als de wind gingen we naar de Fields of Athenry. De Wellerman bracht ons naar Madagaskar. De Ferryman bracht ons terug in Amsterdam om mee te maken dat De Woonboot zonk. De bewoners van de Breehorn luisterden aandachtig en waar mogelijk zongen ze enthousiast mee. Op speciaal verzoek werd afgesloten met het Grunnegs Laid. 

Het was, zoals altijd weer, een gezellige middag in de Breehorn. Hopelijk gauw tot ziens.

(Verslag Geert Siegers)