De Scheepsjoagers op de Kouvretersmarkt

Zaterdag 3 juni 2023 stond de Kouvretersmarkt van Muntendam weer op het programma.

De Scheepsjoagers waren weer van de partij, met een groot aantal zangers, maar helaas een kleine bezetting van het combo. Dit kan voorkomen in vakantie tijd. Het  mocht de pret zeker niet drukken want met het uitstekende werk van onze geluidsmannen was het een voortreffelijk uitvoering. Het festival begon om 11.00 met de Noszelie Singers uit Stadskanaal, gevolgd door de Olierommer Vlintboksems uit Ulrum. Als derde mochten wij de Scheepsjoagers acte de préséance geven. Ieder koor heeft in de loop van de dag drie blokken gezongen. Tussen de bedrijven door werd er voor de koren een lunch gepresenteerd in de Menterne, op de voor hun kenmerkende uitstekende wijze.  Er was veel publiek die ook afkwamen op de diverse braderie kramen . En last but not least het weer was natuurlijk meer dan voortreffelijk. Voor het publiek maar ook voor de shantykoren een geweldige dag. 

Verslag Ebo Hoiting