Optreden Reensche Compagnie Hoogezand

Vrijdag 16 december hebben we  s‘avonds in de Reensche Compgnie opgetreden.  Henk Norder was bij afwezigheid van Nico Dijkman onze dirigent. Of zoals hij zegt; Onze zwaaier. De zaal was gezellig ingericht en de gasten zaten aan lange tafels. Wij hebben 3 blokken gezongen. De eerste 2 waren Shanty’s en het laatste blok kerstliederen.   We hebben heerlijk gezongen en het publiek reageerde enthousiast. Bij “Bora Bora” zagen we de emoties in de zaal. Herkenning, meezingen maar ook tranen. Een dame werd getroost door haar buurvrouw. Met de armen om elkaar heen hebben ze het lied eerst beluisterd en later meegezongen.                                                                                                    

De pauzes waren goed verzorgd, vooraf werd gevraagd wat we wilden drinken. In de pauze stond het drinken en de hapjes klaar. Perfect. In het laatste blok met kerstliederen werd volop meegezongen. Mooi om te zien en te horen.  Een zaal met 100 staande mensen die samen met een koor van 50 personen het “Ere zij God “zingen. We sloten de avond af met het lied “Een heel gelukkig kerstfeest”. Een zeer geslaagde avond.                   

Verslag van Geert Siegers