Optreden Romala’s  Kerstmarkt  Kielwindeweer

Vrijdag jl. op de WK in Quatar verloor Nederland van Argentina door strafschoppen.                                                

De verslagenheid is groot. Zondag 11 december heeft ons shantykoor de Scheepsjoagers uit Muntendam een wervelend sfeervol concert gegeven bij Romala’s Home Kerstmarkt in Kielwindeweer. Voor iedereen een toegankelijk concert met een mix van bekende en sfeervolle muziek. Prachtige kerstliederen zijn in het repertoire opgenomen o.a..…Whispering Hope, Ave Maria, Stille Nacht hebben we gezongen. Het enthousiaste publiek dat er massaal op af kwam genoot met volle teugen.  In de pauze kon men genieten van warme snacks, warm chocomel, koffie en warme glühwein. Een leuk en gezellig concert van de Scheepsjoagers  een mooie opmaat voor de rest van de december maand.                                                                                                                                         

Verslag van : Marcel Ngalimoertomo