De tweede seizoenhelft

 

 

Een drukke oktobermaand…….
Na het korte zomerreces was het in oktober direct weer raak. Op donderdagavond 3 oktober was de aftrap van de Koopavondconcerten in van Beresteijn in Veendam, op zaterdag 5 oktober het dubbelconcert met De Traan en op woensdag 9 oktober hebben we een concert verzorgd op de Oudererendag in Veendam.
Zoals gebruikelijk hebben De Scheepsjoagers weer het spits afgebeten van de succesvolle Koopavondconcerten in Veendam. Gastheer Bert Kraan kon in een afgeladen foyer nog net een plekje vinden om zijn openingsspeech te houden. Een geweldige avond met een uitstekend op dreef zijnde Scheepsjoagers. Een staande ovatie was hun deel. 

de Traan
In het kader van de dubbelconcerten werd dit jaar gekozen voor het amusementskoor De Traan uit Borger.

Na het succes van het vorig jaar met het mannenkoor Albatros was het nu met De Traan heel andere koek. Meezingers, muzikale fratsen en gezelligheid waren nu de ingrediënten. De ruim drie honderd bezoekers hebben genoten van onze Drentse gasten. In het kader van de diversiteit van koren zijn de contrasten tussen de koren vrij groot. De Scheepsjoagers hebben met hun meerstemmige inbreng ook deze avond het publiek weten te boeien. Welk koor het volgend jaar onze gasten zullen zijn is nog niet bekend maar dat we met deze formule doorgaan is wel zeker.
Na een aantal jaren van afwezigheid is de Ouderendag in Veendam weer nieuw leven in geblazen. Een volle foyer van Van Beresteijn werd een afwisselend programma voorgeschoteld en ook de Scheepsjoagers waren van de partij. Tijdens dit ochtendconcert was het koor met bijna vijftig zangers en muzikanten op volle sterkte. Het publiek heeft genoten en gezien de gemiddelde leeftijd van de Scheepsjoagers waren we op het juiste feestje……………

m IMG 20191030 193133286 HDR

 

© 2014 Shantykoor 'De Scheepsjoagers' Muntendam, alle rechten voorbehouden. admin
Webdesign: www.2smart.nl