seizoenafsluiting

m IMG 5034 

Seizoenafsluiting
Na de uiterst succesvolle concertreis naar het DuitseTravemünde werd het seizoen op zondag 22 juli afgesloten in de prachtige kerk van het Duitse Rhede. In een goed gevulde kerk, waar de akoestiek enigszins tegenviel, hebben de Scheepsjoagers weer vele vrienden gemaakt. Het Zomernamiddagconcert was een schot in de roos. Na afloop werd er bij de bekende Herman Prangen met het gehele koor en hun partners heerlijk gedineerd en kon een ieder van een welverdiende vakantie gaan genieten.


Het “dubbelconcert” met Albatros
Na de zomervakantie werd er reikhalzend uitgekeken naar het concert met het bekende mannenkoor Albatros. In de totaal vernieuwde Menterne kon onze voorzitter, Koos Brouwer, een compleet uitverkochte zaal welkom heten. Ruim vijf honderd bezoekers hebben genoten van dit kwalitatief hoogstaand concert. Twee topkoren uit hun genre zijn er in geslaagd de bezoekers een onvergetelijke avond te bezorgen. Naar aanleiding van dit concert heeft het bestuur van De Scheepsjoagers besloten ieder jaar, in oktober, een concert met een koor uit een ander genre te organiseren.
Kerstactiviteiten
Ons koor is dit jaar gevraagd om naast het eigen kerstconcert nog drie kerstconcerten te geven. Op 13 december beginnen we met het concert in Noordbroek voor de bewoners van Gockingaheem. Een traditie die we graag in ere houden. Op 20 december staat een concert in Hoogezand op de rol voor de “Vrienden van voor Anker”. Ook in Hoogezand maar nu voor de Rheense Compagnie staat 21 december in de agenda. Na het succes van het vorig jaar verwachten we weer veel van dit concert.
En dan ons eigen Kerstconcert in de totaal vernieuwde Menterne op zondag 23 december.Aanvang: 10.30 uur; de zaal gaat open om 09.45 uur. Er zijn ruim 400 kaarten beschikbaar. Vol is vol.

© 2014 Shantykoor 'De Scheepsjoagers' Muntendam, alle rechten voorbehouden. admin
Webdesign: www.2smart.nl