De laatste evenementen van het seizoen

FB IMG 1531242777282

Na een succesvolle zomermarkt in Muntendam (2juni) met de Loo & Drosten Singers uit Dalen en het Windjammer Shanty-Chor uit het Duitse Zeven, was bij De Scheepsjoagers alles gericht op de vierdaagse Concertreis naar Travemünde (7 t/m 9 juli).

Onder prachtige weersomstandigheden werden de concerten bijzonder succesvol afgewerkt en heeft de reis aan alle verwachtingen en doelstellingen voldaan;

  • We wilden kijken en ervaren of we nog steeds met een groep van 100 personen, meerdaags, op reis kunnen. De uitkomst was uiterst positief.
  • We wilden weten waar we kwalitatief staan op een groot internationaal festival (42 koren uit meerdere landen)   ...……> volgens velen  “het beste koor”
  • We wilden onze oude voorraad cd’s aangevuld met nieuwe cd’s tegen een speciale prijs aan de man/vrouw brengen…….. > UITVERKOCHT !!!
  • We wilden contacten leggen met andere koren om tot mogelijke uitwisselingen te komen …..> geslaagd

Seizoenafsluiting

Op zondag 22 juli sluiten we het seizoen af met een optreden in de prachtige Sint Nikolauskirche in Rhede, Duitsland, bij Bellingwolde.

Het wordt een zomer zondagnamiddag concert ; aanvang 17.00 uur en het duurt tot 18.45 uur. De akoestiek in deze kerk is prachtig en we verwachten er heel veel van. De toegang is gratis maar bij de uitgang rekenen we na afloop op een vrije gift (Freie Spende). Het koor sluit dan met een Buffet bij Herman Prangen het succesvolle seizoen af.

Nieuw seizoen

Er staan  in de vakantieperiode en vlak daarna al weer een aantal prachtige optredens op de rol:

-         Borger, Almerehaven , opening nieuwe Menterne, concert met Albatros

-         Blijf onze website volgen

 

© 2014 Shantykoor 'De Scheepsjoagers' Muntendam, alle rechten voorbehouden. admin
Webdesign: www.2smart.nl