Mooie vooruitzichten Scheepsjoagers

 

FB IMG 1525984194021

 

Mooie vooruitzichten voor shantykoor ‘De Scheepsjoagers’uit Muntendam.

Van vrijdag 6 t/m maandag 9 juli 2018 maakt het shantykoor ‘De Scheepsjoagers’ uit Muntendam een concertreis naar Travemünde in Duitsland waar in drie dagen 7 optredens staan gepland.
Het koor verheugt zich enorm op deze trip! Op zaterdag 7 juli zal het koor een van de deelnemers zijn aan de Wereldrecordpoging om met meer dan 1850 shantyzangers een nieuw record te vestigen van het ‘Grootste Shantykoor van de wereld .’

Maar voor en na deze reis staan ook diverse optredens gepland.
Allereerst op zaterdag 26 mei op het Festival in Winschoten en op
zaterdag 2 juni op de Jaarmarkt in Muntendam, waar het koor
samen met de Loo & Droste Singers uit Dalen en Shantykoor Windjammer uit het Duitse Zeven voor de muzikale omlijsting zullen zorgen.

Op zondag 22 juli zingen De Scheepsjoagers in de Sankt Nikolaus Kirche in Rhede, vlak over de grens bij Bellingwolde.
Hier wordt door het koor in deze prachtige kerk van 17.00-19.00 uur een sfeervol optreden optreden verzorgd, waarbij de toegang gratis is.

Zondag 2 september stapt het koor in de bus en wordt er in Almere een optreden verzorgd.

En dan ……….zaterdag 6 oktober!!!!
In de geheel vernieuwde sporthal van M.F.C. ‘de Menterne’ is er zaterdagavond 6 oktober een optreden van shantykoor ‘ De Scheepsjoagers’ en het zeer bekende Chr. Mannenkoor ‘Albatros’ uit Nieuwe Pekela. Noteer al vast deze datum!!

Tussendoor zal het koor ook nog optreden in verzorgings- en verpleeghuizen, markten en braderieën in de regio.

Kortom: Er ligt een prachtige periode voor ons. We hebben er dan ook ongelofelijk veel zin in!!!!

Mocht u lid willen worden van ons koor, dan bent u van harte uitgenodigd om op een maandagavond vanaf 19.30 uur langs te komen voor een kennismaking.
Ook zijn accordeonisten van harte welkom om ons combo te komen versterken. De repetities worden gehouden in M.F.C “De Menterne” in Muntendam.

Wilt u meer informatie, bel of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel naar 0598-614148 of kijk op onze website www.scheepsjoagers.nl

© 2014 Shantykoor 'De Scheepsjoagers' Muntendam, alle rechten voorbehouden. admin
Webdesign: www.2smart.nl