Kerstconcerten

 

Het shantykoor De Scheepsjoagers is hun serie kerstconcerten bijzonder succesvol begonnen; in een uitverkochte zaal in de Reensche Compagnie te Hoogezand genoten de aanwezigen volop van sfeervolle shanty’s en prachtige kerstliederen. Ook werd er een humoristisch kerstverhaal verteld en konden de aanwezigen  samen met De Scheepsjoagers bekende kerstliedjes als samenzang meezingen.

Hoogtepunt was natuurlijk het traditionele kerstconcert in Muntendam; deze keer niet in De Menterne maar noodgedwongen in het Sportcentrum Ruitershorn. Hoewel code oranje van toepassing was wisten ruim 600 bezoekers de weg naar het concert te vinden. Dit jaar een kerstconcert samen met de Christelijke Brassband Elad uit Muntendam. Uit de reacties van de vele bezoekers was duidelijk te merken dat men had genoten van het concert.

De serie kerstconcerten werd afgesloten in Gockinghaheem te Noordbroek. Hier hebben we een geweldig pro-deo-concert gegeven waar de bejaarde bezoekers intens van hebben genoten. Zoals altijd was het weer bijzonder gezellig in Noordbroek en werd er ook voor het komend jaar weer een kerstconcert toegezegd.m 20171217 115922

© 2014 Shantykoor 'De Scheepsjoagers' Muntendam, alle rechten voorbehouden. admin
Webdesign: www.2smart.nl