Voorzomerse activiteiten De Scheepsjoagers

Na een geweldig donateursconcert in april werden in het weekend van 29 april en 1 mei de opnames van de nieuwe CD gemaakt. Ook werd er op 19 mei weer een optreden in het kader van de koopavondconcerten in van Beresteijn verzorgd. Zoals gewoonlijk was de foyer van het theater  tot de laatste plaats bezet en hebben de bezoekers  kunnen genieten van het koor.

Op 21 en 22 mei  hebben we op uitnodiging van de Veendammer Stichting Bogdike, de organisatoren van kunst en cultuur, een aantal optredens verzorgd in het centrum van Veendam. Zowel zaterdag als zondag was het gezellig druk in het centrum en hebben De Scheepsjoagers bijgedragen tot het succes van dit weekend. Het traditionele zomerfeest in Muntendam vond dit jaar, op 4 juni, onder tropische omstandigheden plaats.  Naast de Scheepsjoagers waren ook de Admiraliteitssjongers uit Dokkum en het Piratenkoor Doekegat uit Uithuizermeeden van de partij. Al met al een prachtige dag die door de Scheepsjoagers werd afgesloten met een grandioze BBQ.

De Scheepsjoagers maken zich nu op voor optredens in Noordbroek en het Duitse Neuharlingersiel en Bruchmühlen. Eind augustus is de vierdaagse jubileumtrip naar het Duitse eiland Usedom en Polen. Het jubileumjaar kent ook nog, in oktober,  een groot gratis concert in De Menterne met medewerking van de Christelijke Brassband Elad en De Zeemansvrouwen.

© 2014 Shantykoor 'De Scheepsjoagers' Muntendam, alle rechten voorbehouden. admin
Webdesign: www.2smart.nl