Mooie vooruitzichten Scheepsjoagers

FB IMG 1525984194021

 

Mooie vooruitzichten voor shantykoor ‘De Scheepsjoagers’uit Muntendam.

Van vrijdag 6 t/m maandag 9 juli 2018 maakt het shantykoor ‘De Scheepsjoagers’ uit Muntendam een concertreis naar Travemünde in Duitsland waar in drie dagen 7 optredens staan gepland.
Het koor verheugt zich enorm op deze trip! Op zaterdag 7 juli zal het koor een van de deelnemers zijn aan de Wereldrecordpoging om met meer dan 1850 shantyzangers een nieuw record te vestigen van het ‘Grootste Shantykoor van de wereld .’

Maar voor en na deze reis staan ook diverse optredens gepland.
Allereerst op zaterdag 26 mei op het Festival in Winschoten en op
zaterdag 2 juni op de Jaarmarkt in Muntendam, waar het koor
samen met de Loo & Droste Singers uit Dalen en Shantykoor Windjammer uit het Duitse Zeven voor de muzikale omlijsting zullen zorgen.

Op zondag 22 juli zingen De Scheepsjoagers in de Sankt Nikolaus Kirche in Rhede, vlak over de grens bij Bellingwolde.
Hier wordt door het koor in deze prachtige kerk van 17.00-19.00 uur een sfeervol optreden optreden verzorgd, waarbij de toegang gratis is.

Zondag 2 september stapt het koor in de bus en wordt er in Almere een optreden verzorgd.

En dan ……….zaterdag 6 oktober!!!!
In de geheel vernieuwde sporthal van M.F.C. ‘de Menterne’ is er zaterdagavond 6 oktober een optreden van shantykoor ‘ De Scheepsjoagers’ en het zeer bekende Chr. Mannenkoor ‘Albatros’ uit Nieuwe Pekela. Noteer al vast deze datum!!

Tussendoor zal het koor ook nog optreden in verzorgings- en verpleeghuizen, markten en braderieën in de regio.

Kortom: Er ligt een prachtige periode voor ons. We hebben er dan ook ongelofelijk veel zin in!!!!

Mocht u lid willen worden van ons koor, dan bent u van harte uitgenodigd om op een maandagavond vanaf 19.30 uur langs te komen voor een kennismaking.
Ook zijn accordeonisten van harte welkom om ons combo te komen versterken. De repetities worden gehouden in M.F.C “De Menterne” in Muntendam.

Wilt u meer informatie, bel of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel naar 0598-614148 of kijk op onze website www.scheepsjoagers.nl

Donateurconcert 2018

 

m 20180406 1148451

Druk met de opbouw van de Sporthal Ruitershorn. 

Donateurconcert
Ruim vijf honderd bezoekers hebben genoten van het Donateurconcert van De Scheepsjoagers dat dit jaar als thema The Best Of The Scheepsjoagers kende. In drie blokken van tien werden in totaal dertig succesnummers van De Scheepsjoagers ten gehore gebracht. Dit alles gebeurde wederom in het Sportcentrum Ruitershorn.

PersberichtShantykoor
"De Scheepsjoagers"
Muntendam

PERSBERICHT

THE BEST OF “ DE SCHEEPSJOAGERS”

Op zaterdagavond 7 april a.s. houdt het shantykoor “De Scheepsjoagers” uit Muntendam haar jaarlijks Donateurconcert .
Dit jaar is de titel: “The Best Of De Scheepsjoagers”
Deze titel wordt op muzikale wijze ingevuld met maar liefst 30 liedjes. Zowel een aantal nieuwe liedjes als bekende en succesvolle worden door het koor en combo ten gehore gebracht . Een avond die u niet mag missen!!
Het concert begint om 19.30 uur (zaal open 18.30 uur) in sportcentrum “Ruitershorn”,Helder Camaraweg 1, 9649 AT Muntendam. De entreeprijs is €8,00 p.p. maar voor donateurs is de entree uiteraard gratis. Kaarten zijn ook in de voorverkoop verkrijgbaar in “De Menterne”.(tel. 0598-616676).
De goed verwarmde zaal zal sfeervol worden ingericht en in de pauzes zal er volop catering zijn.
Het koor is al weken bezig met het instuderen van een aantal nieuwe liedjes, maar ook oude bekende en meest succesvolle liedjes zullen ten gehore worden gebracht. Een avondje vol gezelligheid, waarbij het koor natuurlijk weer onder leiding staat van Nico Dijkman.
Na afloop van het concert zal onze huisband “The Music Friends” optreden en kunt u onder het genot van een hapje en drankje nog even nagenieten en kunnen ook de voetjes van de vloer.
U komt toch ook?

Kerstconcerten

 

Het shantykoor De Scheepsjoagers is hun serie kerstconcerten bijzonder succesvol begonnen; in een uitverkochte zaal in de Reensche Compagnie te Hoogezand genoten de aanwezigen volop van sfeervolle shanty’s en prachtige kerstliederen. Ook werd er een humoristisch kerstverhaal verteld en konden de aanwezigen  samen met De Scheepsjoagers bekende kerstliedjes als samenzang meezingen.

Hoogtepunt was natuurlijk het traditionele kerstconcert in Muntendam; deze keer niet in De Menterne maar noodgedwongen in het Sportcentrum Ruitershorn. Hoewel code oranje van toepassing was wisten ruim 600 bezoekers de weg naar het concert te vinden. Dit jaar een kerstconcert samen met de Christelijke Brassband Elad uit Muntendam. Uit de reacties van de vele bezoekers was duidelijk te merken dat men had genoten van het concert.

De serie kerstconcerten werd afgesloten in Gockinghaheem te Noordbroek. Hier hebben we een geweldig pro-deo-concert gegeven waar de bejaarde bezoekers intens van hebben genoten. Zoals altijd was het weer bijzonder gezellig in Noordbroek en werd er ook voor het komend jaar weer een kerstconcert toegezegd.m 20171217 115922

Kerstconcert 17 december

 

Kerstconcert shantykoor “De Scheepjoagers” gaat gewoon door!

Het jaarlijks Kerstconcert van shantykoor “De Scheepsjoagers” gaat gewoon door!
Het wordt deze keer gehouden op: Zondag 17 december. Aanvang 10.30 uur.
Dit jaar echter niet in de Menterne, maar in sportcentrum Ruitershorn.

Het concert wordt ook door de medewerking van Chr. Brassband Elad ongetwijfeld een zeer sfeervol gebeuren.
Door de verbouwing van de Menterne is het dit jaar niet mogelijk om het kerstconcert van shantykoor de Scheepsjoagers
in de Menterne te kunnen laten plaatsvinden en is er gekozen voor sportcentrum Ruitershorn.
Chr. Brassband Elad werkt ook aan dit concert mee. Er zullen afzonderlijk nummers door Elad en De Scheepsjoagers worden
gespeeld en gezongen, maar ook samen met de toeschouwers . Kortom: een onvergetelijk concert volledig in kerstsfeer!!!

De voorbereidingen voor dit concert zijn al enkele weken in volle gang. Sportcentrum Ruitershorn biedt plaats aan 600 toeschouwers.
Er is voldoende parkeergelegenheid en ook toiletten en garderobes zijn ruim voldoende aanwezig.
De entreeprijs is €7,50 p.p.

U komt toch ook??

Jaarmarkt 2017 Muntendam /11 juni festival Dalen

Zaterdag 10 juni was het op de jaarmarkt in Mmuntendam weer een gezellige drukte. Het weer was geweldig en veel publiek.
Het Shantyfestival , met als gastkoren, Shantykoor Störmwind uit Wedde en Shanty-Chor Cuxhaven, was wederom een geslaagd evenement.
Het koor uit Cuxhaven had met hun goed gekozen repertoire veel publieke belangstelling en ook de bijde andere koren kregen een verdiend applaus.
Al met al een geslaagd festival en we maken ons weer op tot het volgend jaar. 
Zondag waren we te gast in het Drentse Dalen, een festival met 6 koren uit Nederland en Duitsland . Veel publiek op de omliggende terrassen en
een gezellige dag voor koor en aanhang. 

m 20170610 114204

© 2014 Shantykoor 'De Scheepsjoagers' Muntendam, alle rechten voorbehouden. admin
Webdesign: www.2smart.nl